Asioimistulkkaus

Kouvolan Tulkkikeskus välittää ammattitaitoisia tulkkeja kaikkeen viranomaistoimintaan sekä kunnalliselle sektorille että valtionhallinnolle.

Tarjoamme tulkkauspalvelut myös yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille henkilöille.

Oletpa missä päin maata tahansa, saat ammattitaitoisen asioimistulkin käyttöösi mihin vuorokauden aikaan tahansa, läpi vuoden.

Tehtävien kirjo on laaja. Asetamme tilanteesta riippumatta korkeat vaatimukset tulkkauksen laadulle ja luottamuksellisuudelle. Kaikkia tulkkejamme sitoo tiukka salassapitovelvollisuus ja tulkkimme noudattavat aina asioimistulkin ammattisäännöstöä.


Läsnäolotulkkaus

Läsnäolotulkkaus on perinteisin asioimistulkkauksen muoto, jossa tulkki on paikan päällä. Läsnäolotulkkauksen suurin etu on se, että tulkki voi hyödyntää visuaalisia havaintojaan. Tulkin työtä helpottaa ilmeiden ja eleiden näkeminen.


Etätulkkaus

Etätulkkaus suoritetaan puhelimen tai videoyhteyden välityksellä. Etätulkkaus on taloudellinen vaihtoehto käyttää tulkkauspalveluita. Etätulkkaus soveltuu parhaiten jos tulkkausta tarvitaan nopeasti tai lyhyeksi ajaksi tai jos kyseisen kielen tai erikoisalan tuntevaa tulkkia ei löydy lähialueelta.

  • Ei matkakustannuksia
  • Nopea saatavuus, sillä käytettävissä on enemmän tulkkeja. Erityisesti akuuteissa tulkkaustarpeissa tulkin saatavuus paranee.
  • Parantaa harvinaisten tulkkauskielten saatavuutta
  • Jääviysriski pienenee. Erityisesti pienissä kieliryhmissä helpottaa arkaluontoisten tilanteiden käsittelyä, koska tulkki voidaan varata eri paikkakunnalta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.


Ilmoitustulkkaus

Ilmoitustulkkaus on tulkkauspalvelu, jonka avulla välitämme asiakkaallenne lyhyen viestin. Tulkkimme tulkkaa viestinne puhelimitse asiakkaan omalle kielelle.

Tilaathan ilmoitustulkkauksen aina joko sähköpostitse tai varauslomakkeen kautta.
Ilmoitustulkkauksen suorittamista varten tarvitsemme myös asiakkaan nimen ja puhelinnumeron, johon tulkki voi soittaa ja välittää viestin.


Kulttuuritulkkaus

Kulttuuritulkki henkilö on saman kulttuurin edustaja, joka toimii maahanmuuttajan tukena opastamassa palvelujärjestelmän ja palveluiden käytössä sekä päivittäisten asioiden hoitamisessa.


Käännöstyöt

Tarjoamme korkeatasoisia käännöksiä ja kielentarkistuksia. Käännämme mm. asiakirjoja, esitteitä, raportteja, sopimuksia, kirjeitä ja nettisivuja sekä muuta kirjallista aineistoa.